| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
| angela
| | Data înscrierii: 16/Oct/2006 | | Mesaje: 1 | | Locație: cluj napoca |
|
Trimis: 16/Oct/2006 2:40 pm Titlul subiectului: calcul impozit pe profit |
|
|
Buna! Cine imi poate spune daca diferenta dintre pretul de inregistrare a unei masini si pretul sau de vanzare este deductibila la impozitul pe profit (6853)?
Multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
| Sache
| | Data înscrierii: 16/Feb/2007 | | Mesaje: 60 | |
|
Trimis: 07/Mar/2007 10:38 am Titlul subiectului: Cred ca vorbesti de 6583 nu de 6853 |
|
|
Daca e vorba de 6583, atunci repun aici ce am scris si la alta intrebare:
In urmatoarea Norma scrie despre tratarea fiscala a contul 6583 (partea neamortizata a mijloacului fix vandut)
Normă metodologică
din 17/09/2004
privind reflectarea în contabilitate a principalelor operațiuni de fuziune, divizare, dizolvare și lichidare a societăților comerciale, precum și retragerea sau excluderea unor asociați din cadrul societăților comerciale și tratamentul fiscal al acestora
Publicat in MOF nr. 1012bis - 03/11/2004
TRATAMENTUL FISCAL
1. Veniturile provenite din transferul activelor (contul 7583 "Venituri din cedarea activelor și alte operații de capital") sunt venituri neimpozabile în conformitate cu prevederile art. 27 alin. (4) lit. a) din Codul fiscal. În mod similar, cheltuielile privind activele cedate (contul 6583 "Cheltuieli privind activele cedate și alte operații de capital") sunt cheltuieli nedeductibile. |
|
| Sus |
|
 |
| andreutza66
| | Data înscrierii: 16/Mar/2010 | | Mesaje: 2 | |
|
Trimis: 16/Mar/2010 12:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca doresc sa comercializez produse din Statele unite ale Americii intotdeauna utilizez serviciul gratuit de la Viaddress.com pentru a face cumparaturi din Statele Unite deoarece acestea ofera o adresa virtuala gratuita in SUA , astfel incat sa poti face cumparaturi de la orice comerciant din Statele Unite ale Americii sau de la orice vanzator online din America, Viaddress iti aduce acasa pachetele.
Inregistrarea pe pe http://www.viaddress.com este gratuita. Veti primi un e-mail cu adresa dvs. SUA instantaneu. Puteti, de asemenea, sa cumparati produsele dorite fara comision în cazul în care vanzatorul din SUA nu accepta carti de credit internationale. Este foarte util! Puteti verifica: http://www.viaddress.com |
|
| Sus |
|
 |
|