Pagina de start a forumului www.datacont.ro

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare   ProfilProfil   AutentificareAutentificare Mesaje privateMesaje private 

Pagina principala a site-ului

calcul impozit pe profit

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.datacont.ro -> Impozitul pe profit
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
angela

Data înscrierii: 16/Oct/2006
Locație: cluj napoca
MesajTrimis: 16/Oct/2006 2:40 pm    Titlul subiectului: calcul impozit pe profit Răspunde cu citat (quote)

Buna! Cine imi poate spune daca diferenta dintre pretul de inregistrare a unei masini si pretul sau de vanzare este deductibila la impozitul pe profit (6853)?
Multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Sache

Data înscrierii: 16/Feb/2007
MesajTrimis: 07/Mar/2007 10:38 am    Titlul subiectului: Cred ca vorbesti de 6583 nu de 6853 Răspunde cu citat (quote)

Daca e vorba de 6583, atunci repun aici ce am scris si la alta intrebare:

In urmatoarea Norma scrie despre tratarea fiscala a contul 6583 (partea neamortizata a mijloacului fix vandut)

Normă metodologică
din 17/09/2004

privind reflectarea în contabilitate a principalelor operațiuni de fuziune, divizare, dizolvare și lichidare a societăților comerciale, precum și retragerea sau excluderea unor asociați din cadrul societăților comerciale și tratamentul fiscal al acestora

Publicat in MOF nr. 1012bis - 03/11/2004

TRATAMENTUL FISCAL

1. Veniturile provenite din transferul activelor (contul 7583 "Venituri din cedarea activelor și alte operații de capital") sunt venituri neimpozabile în conformitate cu prevederile art. 27 alin. (4) lit. a) din Codul fiscal. În mod similar, cheltuielile privind activele cedate (contul 6583 "Cheltuieli privind activele cedate și alte operații de capital") sunt cheltuieli nedeductibile.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andreutza66

Data înscrierii: 16/Mar/2010
MesajTrimis: 16/Mar/2010 12:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca doresc sa comercializez produse din Statele unite ale Americii intotdeauna utilizez serviciul gratuit de la Viaddress.com pentru a face cumparaturi din Statele Unite deoarece acestea ofera o adresa virtuala gratuita in SUA , astfel incat sa poti face cumparaturi de la orice comerciant din Statele Unite ale Americii sau de la orice vanzator online din America, Viaddress iti aduce acasa pachetele.

Inregistrarea pe pe http://www.viaddress.com este gratuita. Veti primi un e-mail cu adresa dvs. SUA instantaneu. Puteti, de asemenea, sa cumparati produsele dorite fara comision în cazul în care vanzatorul din SUA nu accepta carti de credit internationale. Este foarte util! Puteti verifica: http://www.viaddress.com
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.datacont.ro -> Impozitul pe profit Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum