Pagina de start a forumului www.datacont.ro

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare   ProfilProfil   AutentificareAutentificare Mesaje privateMesaje private 

Pagina principala a site-ului

Am nevoie de ajutor la inregisrare, va rog !

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.datacont.ro -> Inregistrari contabile
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
gaby895

Data înscrierii: 15/Ian/2009
MesajTrimis: 15/Ian/2009 2:35 pm    Titlul subiectului: Am nevoie de ajutor la inregisrare, va rog ! Răspunde cu citat (quote)

Problema este urmatoarea:
Se majorează capitalul firmei prin emitere a 500 actiuni cu valoarea nominala a 20 lei fiecare.
Aportul la capital, reprezentand contravaloarea actiunilor, se concretizeaza in:
- 50% clădiri;
- 20% materii prime;
- 30% aport în numerar depus la banca.

Nu știu cum se înregistrează aceasta problema, va rog ajutor!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dandax

Data înscrierii: 25/Feb/2010
MesajTrimis: 14/Apr/2010 3:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut, eu zic ca cel mai bine este sa apelezi la o firma contabilitate bucuresti care sa te ajute sa nu iti mai pierzi tu timpul incercand sa faci toate aceste treburi. Eu stiu o companie foasrte buna se numeste A&A Contedia si ofera si consultanta contabila bucuresti, eu am lucrat cu ei si au facut o treaba foarte buna sunt foarte multumita de ei. Numai bine!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.datacont.ro -> Inregistrari contabile Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum