Șoc și groază: Top 10 cele mai horror filme de pe Netflix

Dacă ești în căutarea unor filme care să-ți provoace fiori pe șira spinării și să-ți accelereze bătăile inimii, Netflix este locul perfect pentru a-ți satisface aceste dorințe. Platforma găzduiește o gamă variată de filme de groază, de la clasicele înfricoșătoare la producțiile moderne pline de suspans și mister. În acest articol, vom explora topul celor mai bune filme de groază disponibile pe Netflix, care te vor ține cu sufletul la gură și te vor face să privești peste umăr de fiecare dată când se aude un zgomot ciudat în casă.

1. „The Conjuring” (2013)

Regizat de James Wan, „The Conjuring” este un film care a cucerit inimile fanilor genului horror și a generat o întreagă serie de filme. Inspirat din cazurile reale ale demonologilor Ed și Lorraine Warren, acest film urmărește investigarea unei familii bântuite de o prezență malefică în casa lor. Cu o atmosferă tensionată și scene înfricoșătoare, „The Conjuring” este unul dintre cele mai apreciate filme de groază ale ultimilor ani.

2. „Hereditary” (2018)

„Hereditary” este un film psihologic și înfricoșător regizat de Ari Aster, care a stârnit controverse și discuții aprinse în rândul cinefililor. Povestea urmărește o familie care se confruntă cu forțe malefice după moartea matriarhului lor, iar atmosfera sumbră și interpretările remarcabile îl fac să fie unul dintre cele mai intense filme de groază din ultimii ani.

3. „Gerald’s Game” (2017)

Bazat pe romanul lui Stephen King, „Gerald’s Game” este un film tensionat și psihologic care te va ține cu sufletul la gură de la început până la sfârșit. Povestea urmărește o femeie care se trezește legată de patul ei într-o cabană izolată din pădure, iar lupta ei pentru supraviețuire devine tot mai îngrozitoare pe măsură ce evenimentele se desfășoară.

4. „The Babadook” (2014)

„The Babadook” este un film horror psihologic care explorează tema durerii și a pierderii într-un mod înfricoșător și tulburător. Povestea urmărește o mamă și fiul ei care se confruntă cu un monstru sinistru care îi bântuie viața, iar atmosfera întunecată și tensionată îl fac să fie unul dintre cele mai apreciate filme de groază ale ultimilor ani.

5. „The Ritual” (2017)

„The Ritual” este un film de groază supranatural care urmărește povestea a patru prieteni care se aventura într-o pădure din Suedia și devin vânați de o prezență malefică. Cu o atmosferă întunecată și înfricoșătoare, acest film vă va ține cu sufletul la gură pe tot parcursul său și vă va provoca fiori pe șira spinării.

6. „The Exorcist” (1973)

7. „The Shining” (1980)

8. „Psycho” (1960)

9. „It Follows” (2014)

10. „A Nightmare on Elm Street” (1984)

Acestea sunt doar câteva din cele mai bune filme de groază disponibile pe Netflix, care te vor ține cu sufletul la gură și te vor face să privești de două ori înainte să stingi lumina noaptea. Indiferent de preferințele tale în materie de filme de groază, există ceva pentru fiecare pe această platformă, iar această selecție este un punct de plecare perfect pentru o seară de înfricoșare și distracție.

You May Also Like

About the Author: Redacția

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *